Facebook logo  Instagram logo Instagram logo

IBX behandeling

IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen en sterker te maken van binnenuit. Het is doorzichtig en wordt als lak op de nagel aangebracht. IBX dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliën en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (zelfs beschadigde plekken) aan elkaar.
IBX wordt uitgehard met LED of UV licht. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurt niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen.
Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.
IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd SHELLAC (GelPolish) gebruikt, IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de SHELLAC (GelPolish) beter blijft zitten.

IBX behandeling systeem
IBX als een kuur van 3 wekelijkse behandeling (1x per week) voor steviger en flexibele nagels.
IBX kan ook gebruikt worden om NATUURLIJKE NAGELS STERKER te maken waardoor ook zwakke nagels langer kunnen worden zonder een kunstnagel aan te brengen!
Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel.
Ook mannen of vrouwen die chemo gaan ondervinden kunnen baat hebben bij een IBX behandeling 3 weken voor de chemo en tijdens de chemo. IBX zorgt ervoor dat de nagelplaat in elkaar blijft tijdens de chemo, een echte vooruitgang.
IBX is ook zeer geschikt voor o.a. kapsters, heren, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (werkt ook waterafstotend), voor klanten die van de werkgever geen kunstnagels mogen dragen.
 

Voordelen van IBX NAIL SYSTEM:

IBX behandeling systeem
 • geschikt voor dames én heren!
 • hydrateert droge nagels
 • na het verwijderen van je kunstnagels
 • het trekt in de nagel en is daardoor onzichtbaar aan de buitenkant
 • vermindert witte vlekken
 • egaliseert ribbels/groeven
 • herstelt splijtende nagels
 • herstelt schilferige nagels
 • maakt slappe nagels sterker
 • verbetert kleur en uiterlijk van de nagel

Voor wie is en kan IBX NAIL SYSTEM gebruikt worden:

 • als u na het dragen van acryl- of gelnagels uw eigen nagels zo natuurlijk mogelijk en mooi wilt houden en op lengte wilt dragen
 • als u dunne, splijtende of zwakke nagels heeft
 • voor mannen en vrouwen die chemotherapie moeten ondergaan of ondergaan hebben
 • als u wel graag mooie verzorgde handnagels wilt, maar geen systemen van gel of acryl op de natuurlijke nagels wilt dragen
 • voor extra verzorging van de natuurlijke nagel onder de (Gel Polish) SHELLAC kleur

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders zijn. Het is belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling. Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed. Dagelijks gebruik van nagelriemolie wordt sterk aangeraden. Nagels moeten naar de gewenste lengte worden gevijld en niet geknipt. Gebruik altijd handschoenen bij schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden in de tuin.

Dadi'Oil potjes

Dadi’Oil:

Tijdens de kuur is het belangrijk dat u thuis 4 keer per dag uw nagelriemen insmeert met de voor dit product ontwikkelde Dadi’Oil, deze nagelriemolie is voor 95% natuurlijk en trekt direct in de huid en nagelplaat. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke Vitamine E toegevoegd; een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur! Dit bevordert het herstelproces van uw nagels. Een eerste kuur met IBX bestaat uit 3 behandelingen. Het is belangrijk dat de nagels gedurende de reparatiekuur kort gehouden worden.

IBX route naar Sabrina Nagelstudio Pedicure